Dienstregeling tijdens de Tall Ships Race

10 Jul. 2022

1 min. lezen

Deel dit artikel:

Tijdens de Tall Ships Race varen wij volgens onze (voorlopig aangepaste) dienstregeling met uitzondering van zaterdag 23 juli. Op zaterdag geldt een algemeen vaarverbod op de Schelde vanaf 20 uur (onder voorbehoud)!

 Tijdens de Tall Ships Race varen wij volgens onze VOORLOPIG AANGEPASTE DIENSTREGELING

Houd er rekening mee dat het enorm druk zou kunnen zijn op onze haltes. Wij kunnen dan ook niet garanderen dat wij iedereen zullen kunnen vervoeren! Het is ook mogelijk dat DeWaterbus hierdoor vertraging oploopt. Op voorhand aangekochte (online) tickets gelden niet als reservatie en krijgen geen voorrang; reserveren op DeWaterbus in niet mogelijk!

OPGELET! Op zaterdag 23 juli geldt een algemeen vaarverbod op de Schelde vanaf 20 uur! Dit omwille van het vuurwerk ter gelegenheid van de Tall Ships. Het vaarverbod is op politiebevel in opdracht van Stad Antwerpen. Bekijk hieronder de dienstregeling op zaterdag 23 juli (onder voorbehoud!) Hou rekening met kans op grote drukte en een beperkte capaciteit aan boord! 

Meer info over de Tall Ships Race: tallships.antwerpen.be 

Voor vragen, opmerkingen of klachten hieromtrent; gelieve stad Antwerpen te contacteren: 03 22 11 333  / info@antwerpen.be  

 

 Alternatieven om de Schelde over te steken tussen rechter- en linkeroever:

De veerdiensten tussen linker- en rechteroever

- Fietsverbindingen en tunnels in Antwerpen

- Slim naar Antwerpen tijdens de Tall Ships Race

 

 

 

 

 

Zet je koers verder