Info over het Coronavirus

13 Mar. 2020

2 min. read

Deel dit artikel:

DeWaterbus is opnieuw toegankelijk voor iedereen; ook voor recreanten, volgens de normale dienstregeling. Uiteraard zijn er enkele voorwaarden: *Mondmasker verplicht vanaf 12 jaar **Cashless betaling (bankkaart aan boord / online) ***Enkele diensturen blijven voorbehouden voor het werkverkeer in de week. LEES MEER voor meer info over onze voorwaarden en om de voorbehouden uren te bekijken.

Normale dienstregeling met verplicht mondmasker en voorrang woon/werkverkeer!

DeWaterbus is opnieuw toegankelijk voor iedereen; onder bepaalde voorwaarden.
Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar; vanaf de loopbrug, op het ponton en op onze schepen!

Houdt er ook rekening mee dat we nog steeds aan halve capaciteit varen; daarom krijgt woon/werkverkeer steeds voorrang op andere passagiers. De meest drukke diensten kan u hieroder bekijken; deze is enkel geldig in de week.

 

 

Social distancing en mondmasker verplicht!

Vanaf maandag 4 mei is het verplicht om, vanaf 12 jaar; een mondmasker te dragen dat neus en mond bedekt op het openbaar vervoer. Dit geldt vanaf de loopbrug; op het ponton; tijdens op- en afstappen en tijdens de vaart op onze schepen. Indien u geen mondmasker of degelijk alternatief heeft; zijn wij genoodzaakt de toegang tot het schip te weigeren. 

Om de afstand van 1,5 meter zo goed mogelijk te garanderen is het toegelaten aantal passagiers per schip voorlopig nog steeds 50 personen. De social distance van 1,5 meter blijft de norm, maar is niet langer verplicht voor het openbaar vervoer. 

Cash betalingen niet meer mogelijk 

Vanaf heden is het alleen nog mogelijk om CASHLESS te betalen. We proberen om deze manier het fysieke contact tussen de stewards en de passagiers tot een absoluut minimum te beperken. 

Cashless betaalmogelijkheden:

• Online via onze app of website

• Aan boord met bancontact

• Abonnementen vormen uiteraard geen enkel probleem

Reis verstandig!

Vanwege het coronavirus zijn wij uiterst voorzichtig. Wij vragen je om goed voor jezelf, andere reizigers en onze medewerkers te zorgen.

• Hou voldoende afstand

• Was regelmatig je handen met water en zeep

• Nies of hoest in een zakdoekje of je elleboog

• Blijf thuis als je klachten hebt

• Koop je vervoersbewijs vooraf

 

 

Continue your course

DeWaterbus.be gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven. Meer informatie

In orde